Telefon

0708 775508

E-post

info@viljaochframgang.se

Andullationsmassage

Detta är en ny typ av behandling som kombinerar vibrerande energi med infraröd värme. Tillsammans ökar detta blodcirkulationen och påverkar energin i cellerna. Påverkar olika organ och vävnader i kroppen vilket möjliggör positiva effekter på många olika sjukdoms- och smärttillstånd. Ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

BioPhotonic Scanning

Pharmanex BioPhotonic Scanner är ett instrument som mäter nivåerna av karotenoider i huden utan ingrepp och med hjälp av Raman-spektroskopin. Inom några sekunder får du ett resultat på karotenoidnivåerna i din hud – ditt SCS (hudkarotenoidresultat).

Affärsmöjlighet

Är din längtan och dröm mer frihet, mer självbestämmande, bättre ersättning för ditt arbete och en dröm att arbeta för dig själv.  Om du vill bygga din verksamhet genom att primärt fokusera på att bygga ett team, eller börja med att bygga en stark kundbas, eller om du vill göra både och är helt upp till dig. Möjligheten finns här för dig.

Kurser

Sorgbearbetning är en kurs på 8 veckor i hur du kan bearbeta och förlösa din sorg. Sorg är inte bara dödsfall och separation utan det är en förlust av något slag. Arbetslös, pensionering, barn som flyttar hemifrån, depression, utbrändhet. Kursen är utformad för att ge dig kunskap om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet. Du kan välja att gå enskilt eller i grupp.